Purity undrar: Vad föredrar du; läppstift eller läppglans?

 

 

 

Vad föredrar du; läppstift eller läppglans? Klibbiga, skimriga, matta, mjuka, pigmenterade eller skira?

 

 

Mitt svar: Jag gillar både och, men vill jag ha färg brukar jag oftast köra på ett läppstift eftersom det har längst hållbarhet. Känner jag att jag bara vill ha lite liv i läpparna kör jag på ett gloss, då gärna ett skirt och mjukt ett som påminner om ett läppbalsam. Bäst är så klart att mixa det bästa av två världar, det vill säga ett läppstift med ett gloss över!




 

 

 

Purity asks you: What do you prefer; lipstick or lipgloss? Sticky, shimmery, matte, soft, highly pigmented or sheer?

 

 

My answer: I like both, but if I want lots of colour I go with a lipstick since it lasts longer. If I feel that I just want to add some oompfh to my lips, I go with a gloss, preferrably a soft and sheer one that reminds of a lip balm. My favourite is to mix the best of two worlds though; a lipstick topped with a lipgloss!





Viola, Killer Colours

Halvskira som är småklibbiga, de fungerar bäst i längden tycker jag som inte köper så sjukt mycket läpprodukter. Fungerar på egen hand och ger då lite färg och är överkomligt mjukt och skönt, samtidigt som det ger en snygg lagereffekt över ett stift samt då hålls på plats lite bättre eftersom det ändå är lite klistrigt. Länge leve den svenska medelmåttan!

2009-11-06 @ 23:04:09
URL: http://killercolours.blogg.se/
Emma

Jag tycker inte om att ha så mycket på läpparna så ett mjukt gloss är nog att föredra. Men jag gillar också lite skirare läppstift med lite glansig finish, det klibbar ju inte heller så det är väldigt bra till vardag!

2009-11-06 @ 23:42:54
Maria

helst ljusa färger både läppglans och stift.. de bästa läppglanserna som finns är ju macs tinted lipglass.

2009-11-06 @ 23:59:44
Carolina

Jag har aldrig vart mycket för läppgunk, mest för att jag är så klantig och smetar det utanför läpparna eller om det hamnar där av sig självt, vad vet jag. Jag äger idag ett ljust skirt läppbalsam med små glitterpartiklar i och ett rödfärgat läppbalsam och några enstaka läppstiftprover ^^ Jag föredrar nog gloss om jag ska välja, gillar när läpparna får en litet stänk av glans utan att se översminkad ut, men läppstift kan vara minst lika snyggt om man väljer rätt nyans.

2009-11-07 @ 01:15:18
Lina

Allra helst läppstift, känner mig oftast ganska naken utan det faktiskt. Men läppglans är fint också, men då helst de varianter som ger lite mer färg, speciellt om jag inte har något läppstift under.

2009-11-07 @ 14:08:13
Fröken Frodig

Läppbalsam med färg är min favvo just nu, har extremt torra läppar och både gloss och stift verkar göra det värre. Kör på Gloss FX natural lip glaze från J. Lynne. Gillar skira stift annars, utan glitter, gloss kladdar så mycket (fastnar typ i håret!). Avskyr klistriga gloss, som juicy tubes!

2009-11-07 @ 19:34:29
Johanna

Läppglans! Lipgelee, eller hur det stavas, från MAC, är det överlägset bästa jag har provat, och det är inte lite.

Har jag förstått fel eller kan vi i Sverige handla från Nordstom nu?

2009-11-07 @ 20:42:48
Emma

Efter alla år med läppglas har jag nu börjat att använda läppstift och då MAC´s i luster, de är de jag gillar bäst. MAC´s lipgelee är också hur sköna som helst :)

2009-11-07 @ 21:02:26
URL: http://emla82.blogspot.com
Elena

Stift så klart ;)

Jag vill ha ett stift som är mjukt, lätt släpper ifrån sig färg, inte torkar ut läpparna och inte flagar.

Älskade Maybellines extreme läppstift, gillar inte de nya så jättemycket... Macs cremesheen älskar jag också.

2009-11-08 @ 10:13:33
URL: http://www.stiftprinsessan.se
Linda

Jag har alltid föredragit läppstift, ända sen gymnasiet. Känner mig ofta obekväm i läppglans. Har ett rött stift från Dior som är största favoriten, både i färg och konsistens. Addict, nr 857. Underbart stift!

2009-11-08 @ 13:30:08
URL: http://paivys.blogg.se/
Sexy Sadie

Jeg elsker lebestifter.

2009-11-08 @ 15:52:18
URL: http://www.sexysadie.norblogg.net

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy