Purity recenserar: Lancôme Hypnôse drama mascara


Säga vad man vill om att jag köper mycket och inte så jättebilligt smink, men mascara är något jag känner att jag inte vill lägga mer än 150 kr på eftersom den endå ska kastas efter max 6 månader. Därför tyckte jag att det var extra roligt när jag fick ett prov på lyxmascaran Hypnôse drama från Lancôme i utbyte mot en kupong på Kicks, eftersom jag aldrig har testat en mascara i den här prisklassen förut.


Lancôme beskriver den här mascaran som en volymmascara, med en krämig och klumpfri formula som är lätt och snabb att applicera. Med den s-formade borsten är det tänkt att Hypnôse drama först ska nå fransarna i mitten, för att sedan lyfta med sig de yttre fransarna samtidigt som samtliga fransar böjs. Så, lever mascaran upp till Lancômes löften? Ja. Den är väldigt lätt att jobba med, klumpar inte ihop fransarna och ger volym som går att bygga upp i flera lager. Borsten är riktigt trevlig att arbeta med för mig som gillar feta borstar. Är den värd sitt pris? Nej, med tanke på att jag får exakt samma effekt med min plush lash från MAC som kostar hälften så mycket. Därför blev det inte full pott den här gången.


Pris: ca 280 kr
Betyg: 4/5




Left: no mascara. Right: Lancôme Hypnôse Drama, 1 coat.

 

 

In English: I do like to spend money on makeup, but something I refuse to spend more than $15 on is mascara since I will toss it after about 6 months anyway. That's why I was extra excited when I got a sample of the new mascara from Lancôme, Hypnôse drama, since I haven't tried a mascara in this price range before.

 

Lancôme describes this mascara as a volume mascara with a creamy and clump free formula that's easy and fast to apply. The s-shaped brush is designed to reach the middle of the lashes first, and then the outer lashes, and at the same time curl the lashes. So, do this mascara live up to Lancôme's promises? Yes. It's very easy to work with, the lashes won't clump together and it provides volume that's easy to build up in several coats. The brush is really nice to work with, it's nice and fat which I like a lot. Is it worth its price? No, considering that it gives me exactly the same results as plush lash from MAC, which is half the price and therefore won't recieve the highest rating from me.


Price: $24.50

Rating: 4/5





Matilde

Fick också tag på ett prov på den och trots att borsten såg riktigt skum ut och jag var skeptisk till den så gillar jag den mycket nu :) Synd bara att den är så dyr. Men det är precis som du säger, man får precis lika bra resultat av billigare mascaror!

2009-11-05 @ 22:17:39
Linnéa

Du kanske har information :) Det finns paletter till ögonskugga hos MAC i Sverige eller hur? Hur är det med palett till blush, finns det i Sverige och om det finns, vad kostar det? :)

2009-11-06 @ 16:19:17
Purity

Matilde: ja visst är det synd att den är snorigt dyr, för jag gillar den faktiskt!



Linnéa: yes, paletter till både ögonskuggor och rouge finns att köpa på mac åhlens city i Stockholm, de ligger på 115 kr/palett =)

2009-11-06 @ 18:41:10
URL: http://purity.webblogg.se/
Anonym

Det är ju dock lite skillnad på 15 dollar och 150 kronor :)

2009-11-08 @ 20:57:05
Purity

anonym: Det är jag väl medveten om, men eftersom priserna på mascara generellt sett är lägre i USA än i Sverige och de mascaror som kostar runt 150 kr här kostar ca $15 i USA så valde jag att lägga mig på det pris som samma produkt kostar i USA jämfört med här i Sverige. Jag ber om ursäkt, men jag tycker det är en lite konstig sak att hänga upp sig så mycket på att man väljer att kommentera det....

2009-11-08 @ 21:38:19
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy