Bloggnätverket på Pret-ty läggs ner





Som ni kanske vet så gick jag med i bloggnätverket på det svenska skönhetsforumet pret-ty i höstas. Igår meddelades det att nätverket kommer att läggas ner eftersom grundarna av pret-ty, Katarina och Helena, inte har tid att hålla igång både nätverk och forum. Tråkigt, tycker jag, men å andra sidan så kommer bloggarna alltid att finnas kvar och vi som var nätverkare finns kvar på forumet! Tack Katarina och Helena för allt jobb ni har lagt ner på både nätverk och forum, vi ses på pret-ty.se!


In English: As you might know, I joined the blog network on the Swedish beauty forum pret.ty.se a couple of months ago. Yesterday, they announced that the network will be shut down. I'm a bit bummed but I understand Katarina and Helena, they spend so much time in managing the forum. Thank you so much for all the hard work girls, I'll see you on pret-ty!






Maggie

SJUKT TRÅKIGT!



Hoppas någon annan har ork att starta ett nytt nätverk. Jag vill jättegärna vara med, och vara med på bloggteman och sånt

2009-03-09 @ 11:41:22
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Purity

Maggie: Jag håller med! Någon startade en ny tråd på pret-ty med veckans bloggtema så att man kan fortsätta vara med och skriva på tema om man vill, den tråden är öppen för alla om du vill vara med!

2009-03-09 @ 12:22:12
URL: http://purity.webblogg.se/
LipGloss Bitch

Hej! Tack! Vad kul att höra att nätverket har uppskattats :) Ingen skulle bli gladare än jag om alla tjejerna fortsätter att stötta och inspirera varandra även om ett nätverk inte rent praktiskt finns knutet till pret-ty längre.



2009-03-09 @ 17:30:53
URL: http://lipglossbitch.se

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy