China Glaze Calypso Blue


Jag gjorde ett nytt försök med den här mörkblå snyggingen idag. Förra gången misslyckades jag totalt med appliceringen, så det slutade med att jag tog bort alltihopa. Jag tycker fortfarande att det är knepigt att applicera; penseln liksom "fastnar" halvvägs på nageln när man målar så det är svårt att lägga på ett jämnt lager med lack, men det gick mycket bättre den här gången =) Vilken färg! Ett djupt, mörkblått krämlack, som verkligen är blått och inte ser svart ut i vissa ljus. Jag älskar det! Ni får ursäkta kladdet på nagelbanden, jag skyller på den jobbiga appliceringen. Ett lager China Glaze strong adhesion base coat, 2 lager calypso blue och ett lager China Glaze fast forward top coat.










In English: I had another try with this dark blue beauty today. Last time I totally failed with the application, so it ended with me removing it immediately. I still think it's a bit hard to apply; the brush kinda sticks to the nail in the middle of the brush stroke, but at least it went better than last time. Wow, what a colour! A deep blue creme polish, without looking black in certain lights. I love it! You'll have to excuse my sloppy application on the cuticles, I blame it on the wierd application. One coat China Glaze strong adhesion base coat, 2 coats of Calypso blue, one coat of China Glaze Fast forward top coat.
 




Emma

Jättecool färg =)

2009-06-03 @ 20:02:09
URL: http://umeandbooks.blogg.se/
Purity

Emma: Visst är den djup och härlig? =D

2009-06-03 @ 20:49:06
URL: http://purity.webblogg.se/
Maria

Ååååh, loves it ja! :D

Undrar om det är ditt underlack som gör det? För på mig är appliceringen hur lätt som helst, inget som fastnar eller meckar sig.. :/

2009-06-04 @ 08:21:54
URL: http://elmikas.blogspot.com
Purity

Maria: Jag funderade på om det var underlacket först, men det trilskades nästan mer när jag la på det andra lagret så jag tror inte att det är det =/ Kanske bara jag som är dålig, haha. Hur som helst, jag älskar det nu när det sitter på plats =D

2009-06-04 @ 15:41:22
URL: http://purity.webblogg.se/
Emma

Snyggt, gillar China Glaze som lack och Essie.

2009-06-04 @ 21:26:58
URL: http://emla82.blogspot.com
Jenilita

Jag hittade din blogg för en timma sen, sedan dess har jag läst och läst tack för allt du delar med dej! Jag älskar smink men kan igentligen inte sminka mej.. Ja kan ju sminka mej men inte så där proffsigt.. Jag älskar sotade ögon men får det aldrig riktigt snyggt när jag gör det oftast blir det grått efter ett tag eller utkletat, Jag ska åka och köpa samma produkter som du har när du gör sotade ögon, Dej kommer jag följa slaviskt nu! Tack för en jätte fin bra och inehållsrik BLOGG!



Bamsekram!!

2009-06-05 @ 01:29:33
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Purity

Emma: Jag har inte provat Essie än faktiskt, men det kommer nog med någon flaska på nästa lackbeställning =)



Jenilita: Hej, och vad kul att du har hittat hit! Vad glad jag blir av dina söta ord, tack så mycket =) Det viktigaste när man lägger en ögonmakeup är en bra primer. Jag använder Urban Decay primer potion, den är helt klart den bästa jag har provat. Med den som bas sitter alla skuggor på plats!

2009-06-05 @ 15:44:50
URL: http://purity.webblogg.se/
Catharina

Jag älskar också färgen, men applikationen är verkligen urusel - kanske var vissa av oss som fick riktiga måndagsexemplar! Nej, jag blev så irriterat till sist att jag bytte bort det, nu bor mitt gamla exemplar i Finland hos Badis ;)

2009-06-05 @ 21:00:24
URL: http://www.eternal-rain.org
Mademoiselle C.

Thanks for the swatch !

I like it, great colour, no so dark as the blues can be.

It's on my list !

2009-06-05 @ 21:10:47
URL: http://www.blog-mademoisellec.net
Kerstin

Fantastiskt snyggt! Jag är otroligt svag för just mörkblå lack. Gällande appliceringen tycker jag också att CG kan vara lite kluriga ibland. Essie o OPI är lättare. Om du inte har testat Essie måste du göra det, de är bäst =)

2009-06-06 @ 12:22:26
URL: http://skimmerskuggan.blogspot.com
Carin

Gud vad snyggt!!

2009-06-06 @ 23:27:14
Zandra

Letat efter calypso blue, men det verkar inte säljas mer :(

Jag tycker också China Glaze är svårt att applicera. Det blir kladdigt och ojämnt, men jättefina färger som håller bra :)

2009-09-18 @ 11:54:48

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy