Sminkväskan fullare, plånboken tommare...


Julen har passerat, vi har klivit in i ett helt nytt år och nu är jag tillbaka från mitt välbehövda juluppehåll! Tack MissHyper och alla ni andra som har kommenterat under tiden jag har varit borta, nu ska jag försöka uppdatera bloggen som vanligt igen =) Jag var hemma i Stockholm över jul och nyår och fick så klart med mig en hel del godsaker hem som jag tänkte visa er!



Jag hann bara besöka MAC två gånger, men fick med mig det mesta jag ville hem i alla fall =) Har skickat ut mamma och syster på shoppinguppdrag åt mig i helgen nu när Chill-kollektionen har släppts, så dom skulle handla med de grejer jag inte hann handla själv när jag var hemma (en ny prep + prime och en blackground paintpot).


Ögonskuggorna humid, club och hepcat, pigmentprov på kelly green som jag köpte av Maggie (köpte teal och old gold också eftersom mina håller på att ta slut), samt metal x-skuggan gilded ash.


Lippies! =D Prep + prime lip, love alert dazzleglass (mitt första, och nu förstår jag varför alla älskar dom!) och chatterbox lipstick.


Little Darlings-seten jag fick av mamma i julklapp <3 Coral lipglass/lustreglass och cool pigment/glitter set. Var tvungen att byta coral lips-setet jag fick däremot eftersom jag fick med två likadana lustreglass istället för två olika, var jätterädd att dom skulle vara slut två dagar efter julafton när jag åkte in och bytte men de fanns kvar som tur var =)


Little darlings coral lips: underage, ola mango, pink grapefruit, wonderstruck och budding.


Little darlings cool pigments: teal, frost, reflects blackened red, pinked mauve, quietly.


Gently off eye and lip makeup remover och cleanse off oil. Båda två är riktigt grymma på att ta bort smink, är speciellt förtjust i eye/lip-removern för den tar bort precis allt ögonsmink på ett drag. Har inte provat den på läppstift än men det funkar nog lika bra där med!


En hel hög med hudkrämer fick följa med hem! Ett body butter med gurka/melondoft som pappa köpte åt mig i USA i början av november, en hudkräm från origins jag fick av min sambo i julklapp, ett body butter med hallondoft (det här luktar MUMMA!) från TBS som jag fick av mina kusiner, ett mini-bodybutter med olivdoft, också från TBS, som jag fick av min syster eftersom hon inte använde det, en ansiktskräm från Origins, också från min sambo, samt ett body scrub från TBS, också från min syster.


Olivduschtvål från TBS, också från min syster, och en duschtvål från bath and body works med vaniljdoft som pappa köpte åt mig i USA.


Och sist men absolut inte minst, mitt redkenschampo och balsam som har stått och väntat på mig hemma hos mamma sen pappa lämnade dom där i november (dom var för tunga för att skicka ner på posten) och ny hårspray och mousse från Björn Axén som jag köpte åt mig själv i julklapp =)

Fick ni några beautyprodukter i julklapp, eller har ni unnat er något extra fint själva till jul?




Marie

Sjukt härlig laddning med grejer! MAC och Body Shop ligger ju varmt om hjärtat...

Jag fick också Little Darlings i julklapp! Varm pigments fick jag, och dessutom Paint Pot i mörkbruna Constructivist. Det allra bästa var dock en digitalkamera, den har gjort stoooor nytta i bloggen :)

2009-01-09 @ 16:25:32
URL: http://fizzivy.blogspot.com
Viktbloggerskan

Vad härligt med en massa nya grejor! Vanilla Bean - liknar den TBS Vanilla Spice eller? Den fick jag i julklapp som Bodybutter, Duschgel och Bathmelt nämligen :-)

2009-01-09 @ 16:33:56
URL: http://www.metrobloggen.se/xlskonhet
Ninni

Åh jösses vad härliga grejor! Vad kostar den där eye-lip-removern fr Mac? Blev lite sugen på den.

2009-01-09 @ 17:32:37
LipGloss Bitch

Vilket härligt lass!

2009-01-09 @ 19:12:55
URL: http://lipglossbitch.se
Kajsa

Ser fram emot lite coola looks med skuggorna!



Jag fick inget speciellt roligt i beautyväg, men köpte däremot jag en Urban Decay "Urban essentials" åt mig själv som tack för gott år :D

2009-01-09 @ 21:40:31
URL: http://www.glamour.se/min-sida/Monty/
MissHyper

oyoy.. det va mycket fint det! Fick själv båda little darlings och humid ++ i julklapp av min underbara sambo!



Men gott se du är tilbaka!!

2009-01-10 @ 12:45:14
Maggie

Hihi,jag är lite avis på din loot!

Jag måste skaffa extrainkomst!

2009-01-11 @ 00:13:31
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Mayaline

Vilken härlig shopping! Dazzleglass ger definitivt mersmak.

2009-01-11 @ 08:53:14
URL: http://mayamakeupartist.blogspot.com
Sugarpuss

Jag fick femton självutvalda pigmentprover från MAD, de gjorde hela mitt år! Dock skulle jag inte direkt tacka nej till little darlings jätteavis

2009-01-11 @ 19:40:46
Purity

Marie: Oh, digitalkamera är en perfekt julklapp om man bloggar =) Constructuvist vill jag också ha!



Viktbloggerskan: Jag har inte luktat på TBS Vanilla Spice, men kan tänka mig att Vanilla Bean Noel är aningen sötare i doften efter att ha läst doftbeskrivningen på vanilla spice!



Ninni: Eye-lip-removern kostade 185 kr!



LGB: Det blev trångt i resväskan kan jag säga, tur att vi åkte bil ;)



Kajsa: Oh, den paletten är fin! =) Visst är det kul att kunna unna sig själv en present då och då med?



MissHyper: Vilket little darlings-set fick du? Jag fattar inte hur jag inte kan ha köpt humid tidigare, den är verkligen den perfekta gröna!



Mayaline: Jag hoppas dazzleglassen blir permanenta i samband med dazzlelash-kollektionen!



Sugarpuss: Oh, MAD har så många fina skuggor! Någon speciell favorit än?

2009-01-12 @ 16:25:10
inthemake

Ahh damn girl vilken härlig hög med grejer...;)

2009-01-13 @ 16:56:17
URL: http://inthemake.se
Kajsa

Palett? Nejnej, det är ingen palett :D

Det är en oversize UDPP och två glitterskuggor (midnight cowboy och goddess).

2009-01-13 @ 21:34:06
URL: http://www.glamour.se/min-sida/Monty/
Purity

Kajsa: Hoho, vad dum jag känner mig nu =P jag var helt säker på att du hade skrivit book of shadows, hur jag nu kunde få "urban essentials" till det... Jag börjar nog bli senil!

2009-01-15 @ 12:58:21

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy