The body shop wild cherry body butter


Äntligen kom jag iväg till en stad som har en body shop-butik och en burk wild cherry body butter fick följa med mig hem!
Den här godingen är redan en favorit i body butter-samlingen, den luktar otroligt fräscht och gott av körsbär utan att lukta för mycket, och doften är inte ens i närheten av syntetisk utan luktar verkligen körsbär! Den går snabbt in i huden och återfuktar min vintertorra hy alldeles lagom, och den blir din för 165 kr. Purity rekommenderar!
Viola the Killer

Jag förstår inte riktigt varför, men den där doften går inte hem hos mig.. Jag kan inte för allt i världen känna att den doftar körsbär. Kära KP, är det något fel på mig?

2009-02-10 @ 16:45:04
URL: http://killercolours.blogg.se/
Mimmi

Åh vad jag vill ha den, och åh vad godissugen jag blir av nån anledning. ;)

2009-02-10 @ 19:46:44
URL: http://yta.bigmouth.se
Elena

Du råkade inte kika på lip buttern också?

Har stora funderingar på att skaffa den.

2009-02-10 @ 21:21:04
URL: http://stiftprinsessan.wordpress.com
Purity

Viola the killer: Du kanske förknippar körsbärsdoft med syntetisk körsbärsdoft? För det luktar inte likadant som körsbär ;)Mimmi: Köp den, den luktar mumma!Elena: Nej, tyvärr, men body buttret luktar gudomligt och TBS lip butters är jättebra så det låter ju som att ett lip butter med wild cherry-doft är en höjdare!

2009-02-10 @ 21:48:40
URL: http://purity.webblogg.se/
Maddis

Åh! Jag som precis kärat ner mig så mycket i körsbär, satan vad sugen jag blev.

2009-02-11 @ 16:04:11
URL: http://sindrobe.se
Maggie

Åh, jag provade den men jag kände samma sak som Viola om den... :C

Gillade lukten av deras alla hjärtans dag-special, någon japansk blomma. Minns inte exakt, men jag köpte en massa lush-tvålar till mig själv så jag kunde inte unna mig den också :P

2009-02-15 @ 13:15:19
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Purity

Maddis: Get it!Maggie: Den börjar inte riktigt lukta körsbär förrän man har masserat in den i huden har jag märkt, i burken känner man bara en svag körsbärsdoft men på huden så kommer den verkligen till sin rätta! Vad köpte du på lush?

2009-02-16 @ 13:29:36
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy