Mavala Graphic


Det händer inte så mycket här på bloggen just nu, jag jobbar hela tiden känns det som och de få dagar jag är ledig vill jag inte göra något annat än att vila upp mig så jag orkar med nästa arbetsdag... På söndag åker jag däremot till Åre, ska bli skönt att få vila upp sig lite! Jag har datorn med mig upp dit så jag kan blogga under tiden, men det kommer nog däremot inte bli så många FOTD's ;-) Är hemma i Stockholm en dag på vägen ner tillbaka till Karlshamn däremot, så då kommer det bli ett stopp hos MAC för megashopping (BBR, Creme team och studio sculpt har landat nu!). Nåja, om vi nu ska fokusera på det här inläggets egentliga innehåll. Idag har jag lackat mina naglar, för en gångs skull. Färgvalet föll på Mavalas Graphic, ett mellanrosa krämlack med kall underton och små små skimmerpartiklar. Två lager lack på bilderna, inget underlack eller överlack eftersom jag måste ta bort lacket ikväll inför jobbet imorgon.
Ignorera att mina nagelband ser förskräckliga ut... Lacket täcker inte helt efter två lager, tre lager skulle nog vara optimalt men jag nöjer mig med två lager eftersom jag har korta naglar och därmed inte får någon tydlig VNL (Visible nail line). Det här lacket är en favorit hos mig på tånaglarna under sommarmånaderna!
Desiré

Gudars! Snyggt nagellack! :)

2009-02-16 @ 21:40:57
URL: http://www.dessi.se/
MissPurple

Snyggt! Mavala har många snygga lack men av någon anledning får jag aldrig någon inspiration till att handla dem när jag ser dem i butik. Knas.

2009-02-17 @ 10:00:01
URL: http://misspurple.blogg.se/
inthemake

Shit va snyggt!! :p

2009-02-17 @ 11:14:24
URL: http://inthemake.se
H A I D I J A K O B S S O N

Gillar din blogg , dina bilder och sminket ! :)

2009-02-19 @ 16:06:55
URL: http://haaiidi.blogg.se/
CrazyNails

Jätte fint! Men som Miss Purple så handlar jag sällan Mavala lack.

2009-02-20 @ 21:27:06
URL: http://crazy-nails.blogspot.com/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy