MAC Kitty Kotoure


Nästan en månad efter att Hello Kitty-kollektionen släppts i USA släpper MAC den lyxiga delen av HK-kollektionen; Kitty Kotoure. Kotouredelen innehåller 2 st dazzleglass och 3 st sheer mystery powder, komplett info om nyanser och liknande hittar ni här. Båda produkterna kommer i lyxiga förpackningar prydda med swarowski-kristaller, därav det hiskeliga priset; $28 respektive $90 (!) för dazzleglass och sheer mystery powder prydda med Hello Kitty i blingformat.


Visst, förpackningarna är ju grymt söta, men det känns lite i överkant att sätta en prislapp på $90 på ett puder... Någon som vet om dessa kommer till Sverige så det finns en chans att man kan få titta på dyrgriparna?

Källa: Temptalia.com
Therése

Gosh, vad dyrt! Jag läste att det bara är fristående M.A.C-butiker som kommer ha produkterna. Men ingen aning om det bara gäller USA.

2009-02-25 @ 22:21:38
URL: http://www.heartcore.se
Purity

Therése: Läste också det, men ibland kommer ju produkter som bara ska vara hos fristående butiker till Åhléns city i Stockholm... Snordyrt med $90, undrar hur bra det kommer sälja =S

2009-02-26 @ 00:00:06
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy