MAC Colour Craft - promobilder


MAC har släppt lite promobilder för Colour Craft-kollektionen som släpps i början av juli i USA och Canada via hemsidan Trendhunter.com. Lipglassen kommer tydligen i samma fyrkantiga förpackningar som sugarsweet-glossen (boooh, jag gillar dom runda förpackningarna!), och de fyrfärgade mineralskuggorna ser minst sagt spännande ut!
Promobilderna bara skriker sommar och medelhavet, de är otroligt vackra! Ska bli spännande att se bilder på resten av produkterna, just nu är jag mest sugen på de fyrfärgade mineralskuggorna och de trefärgade MSF:en tror jag.
P'ssion Emelie

Detta kommer sannerligen bli en intressant kollektion.Fast mina tankar vandrade snarare till inkaindianerna än medelhavet :)

2009-04-20 @ 18:34:45
URL: http://www.pssion.se
Purity

P'ssion Emelie: Jag får en blandad känsla av medelhavet och sydamerika =) Varmt, soligt och blåa hav!

2009-04-20 @ 19:07:54
URL: http://purity.webblogg.se/
Emma

Ser helt underbar ut det kommer absolut bli som du ett MSF och en eller två ögonskuggor!!!

2009-04-20 @ 19:18:55
URL: http://emla82.blogspot.com
Maggie

Jag älskar också promo-bilerna! Men produktbilderna jag sett hittils har vart lite "meh". er fram emot swatches och bättre produktbilder :P

2009-04-23 @ 00:19:12
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy