BRB


Har varit lite dött här i påskhelgen som ni har märkt, det beror på att jag har varit hemma i Stockholm och inte haft tid att sätta på datorn förrän nu idag då det är dags att åka tillbaka ner till Karlshamn om några timmar. Så förbered er på en massiv uppdatering ikväll för jag har en hel drös med nya inlägg på g!

In English: I've been home in Stockholm for the past few days, a massive update will come shortly!


Eleni

Det ser vi fram emot! :)

2009-04-12 @ 18:46:23
MissPurple

Ja verkligen! Har saknat dina underbara inlägg :)

2009-04-12 @ 20:21:47
URL: http://misspurple.blogg.se/
anki

ser fram emot det! :D

2009-04-12 @ 20:43:09

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy