Äntligen mitt!


Whoo, idag trillade mitt efterlängtade nagellack Peppermint Patti från MAC äntligen in genom brevinkastet =D eller ja, avin trillade in och jag hämtade paketet på posten, men ja ni fattar vad jag menar =P Fick med ett gratis glitter från Pure Luxe med, det ser superfint ut och är precis i min smak!MAC Peppermint Patti och Pure Luxe flashcube magic


Peppermint Patti är precis så fint som jag hade föreställt mig, jag älskar det och är superglad att jag budade hem den här godbiten från Ebay =)
Aila

Gorgeous baby, löve it!

2009-04-29 @ 20:14:19
Purity

Aila: Och det är så fint i sin söta lilla flaska med! =D

2009-05-02 @ 01:07:12
URL: http://purity.webblogg.se/

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy