Paket!


Två paket damp ner i brevlådan idag! Först ett paket från Sara/NinjaKotte, hon skulle skicka ett sample på MAC blue brown pigment eftersom jag nästan använt upp mitt, men när jag öppnade kuvertet låg det tre sample-burkar i! Förutom blue brown hade hon skickat med Tea Time och Circa Plum. Tack så mycket söta du! =) Jag postar ditt paket i helgen.


från vänster till höger: blue brown, tea time, circa plum. Bilden är tagen med blixt.


Sen hade jag fått paket från mamma; kände för att tröstshoppa igår men det finns typ inga affärer i den här stan, så hon var söt nog att gå och handla lite på MAC åt mig från Cult of Cherry-kollektionen =) Var inte speciellt intresserad av ögonskuggspaletterna men jag var sugen på några av läpprodukterna! Dom här fyra godingarna fanns med i paketet:


från vänster till höger: Cult of Cherry lipglass, So Scarlet lipstick, Lightly Ripe lipstick, RIch & Ripe lipglass

Nu väntar jag bara på mitt paket från Everyday Minerals =)

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy