Bad makeup day...


Allt gick verkligen tokfel när jag skulle sminka mig idag, och jag har ingen aning om varför. Hade tänkt göra en isig ögonmakeup i vitt och blått, la en bas av UDPP + Bare study paint pot från MAC. Den vita skuggan, crystal avalanche, gick på riktigt bra i inre ögonvrån, samma sak med det ljusblå pigmentet air de blu från MAC. Men när jag kom till att lägga på MAC-skuggan freshwater ville den helt enkelt inte fastna; den blev flammig och rasade ner på kinderna. Ett problem jag aldrig har fått förut med den skugan! Tog bort allt, gjorde om basen och använde enbart UDPP, freshwater gick då på som en dröm men de andra skuggarna däremot, vilken mardröm. Nej, nu är ansiktet nytvättat och jag är sur. Har tvättat penslarna också för det kanske var något i dom som gjorde att det gick så dåligt? Fast undrar vad det skulle vara... Nä, hade det inte varit så att jag ska jobba ikväll hade jag bojkottat smink totalt idag. Usch och fy. Får bli lite foundation, kajal, brynskugga och mascara sen helt enkelt, så får jag ge skuggorna en ny chans imorgon...





In English: Today was a really bad makeup day, nothing wanted to work at all and it ended with me taking it all of in frustration. I wonder what went wrong...


 





Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy