5 läpprodukter jag vill testa


På senaste tiden har det blvit väldigt mycket lippie-shoppande för min del, jag som alltid har varit en ögonskuggstjej... Här kommer 5 läpprodukter jag suktar efter i höstmörkret!





1. MAC lipstick Dark Side - Det här mörkt lilaröda stiftet lockar verkligen så här i höstider. Det är dessutom i amplified cream-formulan, som jag fullkomligt älskar! MACs läppstift kostar ca 170 kr.
2. Ben & Jerry's Lip balm chocolate chip cookie dough - En av mina favoritglassmaker finns som läppbalsam, det här måste jag äga någon gång i livet! Den mumsiga smaken minus kalorierna, mmm! Kan köpas direkt från Ben & Jerry's internationella webshop för €6.95, dvs ca 70 svenska kronor.
3. Too Faced Lip injection - Jag har ett prov på den här lip plumpern hemma, men har inte fått tillfälle att testa den än. Får bli nästa gång det ska målas röda läppar tror jag! Jag gillar den nykyssta looken man får på läpparna av lip plumpers, den här godingen får gärna flytta hem till mig! Finns hos bland annat lookfantastic där den kostar £10, vilket motsvarar runt 125 kr.
4. MAC Prep + prime lip - En färglös bas som appliceras innan läppstiftet. Ska hålla läppstiftet på plats längre, släta ut läpparnas struktur, ge fukt och förhindra att läpparna torkas ut av stiftet. Jag gillar min ansiktsprimer från samma serie, så jag tvivlar inte på den här produktens förmåga! Kostar ca 160 kr hos din närmaste MAC-disk.
5. Too Faced Borderline anti feather lip pencil - Borderline är en matt, färglös penna som appliceras precis utanför läpplinjen för att se till att läppstiftet inte kryper utanför läpplinjen. Dessutom återfuktar och lugnar den huden. Kostar  £11 hos lookfantastic, i runda slängar 135 svenska kronor.




RM

4:an och 5:an skulle jag gärna vilja prova med. :)

2008-11-19 @ 01:13:24
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Tove

OH MY GOD JAG VILL HA BEN AND JERRY'S-LIPPYN!! Jag kanske måste köpa den even. :-O



(Vi åt Fossil Fuel häromdagen ^_^)

2008-11-19 @ 07:03:06
Mayaline

BJ:n låter ju extremt spännande!!!

2008-11-19 @ 07:25:43
URL: http://mayamakeupartist.blogspot.com
Mia

Ben & Jerry´s balmet är loovely! Hur gott som helst, smakar lite av vanilj och kaka , precis som glassen. Man kan inte låta bli att slicka i sig det! Tidigare fanns ett tre-pack att köpa,blev lite billigare då. Cookie doughet behöll jag själv och gav bort ett Chocolate fudge brownie och ett Peanut butter cup. De blev väldigt uppskattade!

2008-11-19 @ 13:49:03
Purity

RM: Prep + prime lip kommer nog få följa med mig hem från Stockholm i jul!



Tove: Dom innehåller tydligen sojaolja, så vet inte om det skulle vara så bra för dig... Kanske blir feta lip plumpern däremot? ;) Jag vill också ha glass! Jag hittade en burk häagen dazs chocolate fudge brownie på coop här i Karlshamn, LYCKA! =D



Mayaline: Jag vill ha!



Mia: Ååh, nu blev jag ju ännu mer sugen ju...

2008-11-19 @ 14:54:39
Josephine

2:an vill jag ha!

3:an är jättebra men den gör nästan ont på läpparna :)

2008-11-19 @ 19:24:35
URL: http://makeuponista.wordpress.com
Maddis

Min reaktion:

AAAAAAAAAAHHHHHHHH OMG!

Ben & Jerry lipbalmet, jisses. Neeeeeeed.

2008-11-20 @ 09:55:14
URL: http://sindrobe.se
Purity

Josephine: Oj då, fast det är ju iof meningen med lip plumpers, att dom ska irritera läpparna... Tur att mina inte är speciellt känsliga!



Maddis: Haha jag visste att du skulle bli sugen, din lilla B&J-narkoman!

2008-11-20 @ 14:13:35

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy