Veckans bloggtema - vad vill jag själv ha i julklapp?


Varje vecka har vi nätverkare på pret-ty.se ett tema att blogga kring. Den här veckan är det Mayaline som vill veta vad vi själva önskar oss i julklapp, så här efter alla julklappstips! Jag måste erkänna att jag hade svårt att komma på något riktigt speciellt jag önskade mig i år, men det finns ju alltid en stående lista på diverse beautyprodukter som alltid är välkomna att komma och bo hemma hos mig...


1. MAC prep + prime lip - Mina läppar blir grymt torra på vintern, speciellt när jag använder en del läppstift. Prep + prime för läpparna återfuktar, håller stiftet på plats och jämnar ut läpparnas struktur. Kostar ca 160 kr hos MAC.
2. MAC eyeshadow - Min ögonskuggssamling uttökas ständigt, och nu kommer det bli ännu lättare att fylla på paletterna när MAC på Åhléns city i Stockholm har börjat sälja både paletter och refillskuggor! De skuggor som står högst upp på min önskelista är bland annat stars n' rockets (på bilden), hepcat, humid och orange. Refillerna kostar 105 kr/st, i pots kostar de 145-150 kr/st.
3. MAC little darlings coral lips set - Jag vill såå gärna ha det här setet, och pink lips med för den delen men usch vilka vackra läppglans dom har satt ihop i det här setet! Har ingen exakt prisuppgift, men jag tippar på att det kostar mellan 300 och 400 kr.
4. MAC cleanse off oil - Jag har problem med fet hy och stora porer i t-zonen, och eftersom fett löser fett är jag grymt sugen på en oljerengöring jag kan använda till oljemassage! Ca 230 kr.
5. Vichy normaderm ansiktsvatten - Ett riktigt bra ansiktsvatten som rengör och drar ihop porerna utan att torka ut alltför mycket. Ihop med min ansiktskräm, aqualia thermal från Vichy, fungerar den perfekt. Mitt är slut, så jag skulle bli jätteglad över en ny flaska! Kostar 145 kr hos apoteket.
6. Dermalogica daily microfoliant - Jag är på jakt efter en bra ansiktspeeling och har hört från många håll att den här från dermalogica ska vara bra. Dock är den lite dyr, ligger på ca. 400-500 kr och uppåt beroende på inköpsställe, så jag passar på att önska mig den i julklapp!
7. Björn Axén hårspray och mousse - Jag gillar Björn Axéns produkter, de är inte alltför dyra (moussen och sprayen ligger på ca 125 kr/st), räcker länge och funkar jättebra tillsammans med mitt hår. Jag önskar mig dessa, eller bra mousse och spray från något annat märke!




RM

Nr 2 och 3 är jag sugen på. :)

2008-12-09 @ 16:17:15
URL: http://recenseramera.blogg.se/
Maggie

Dermalogica kostar ibland så mycket som 850kr! Iaf i butik här i stockholm.

2008-12-09 @ 16:35:21
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Andréa

Hej :) Ville bara säga http://makeupartisten.blogg.se

2008-12-09 @ 16:54:37
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Des

Kolla in jerseybeautycompany.co.uk, där är Dermalogica mycket billigare! Och ja, du behöver Humid i din samling, den är underbar. :)

2008-12-09 @ 19:48:36
URL: http://frokenrosa.wordpress.com
Purity

Maggie: För skrubben?! Rena rama rånet... Googlade för att få fram ett genomsnittspris... Blir nog till att köpa online, det är så himla mycket billigare!



Andréa: Räcker det inte med att länken till din blogg står med under din kommentar? Blir lite ledsen när folk kommenterar på andras bloggar enbart för att fiska besökare utan att ha något vettigt att säga om inlägget i sig som kommentaren ligger under =/ Skriver du bra och intressant kommer folk att hitta till din blogg så småningom utan att du behöver irritera andra bloggare med smygreklam...



Des: Oh, tack för tipset! Hade tänkt handla hos lookfantastic men hos jersybeautycompany var den billigare =)

2008-12-09 @ 21:38:10
Rouaa

kör på dermalogica precleanse om du vill ha en oljerengöring ;)

2008-12-10 @ 01:05:17
URL: http://rouaa.blogg.se/beauty
Kajalpennan

Släng dig över Humid på en gång. Du kommer inte ångra dig, den är verkligen helt underbar

2008-12-10 @ 07:46:30
URL: http://kajalpennan.blogspot.com
Caroline

Oj! Jag visste inte att Åhléns börjat sälja refill skuggor och paletter. SHIT :O

2008-12-10 @ 13:04:52
Purity

Rouaa: Är den bättre än cleanse off oil från MAC?



Kajalpennan: Har trånat över den ett tag nu men aldrig kommit mig för att köpa den... Den är stört fin!



Caroline: Dom började med det för någon månad sedan!

2008-12-11 @ 16:20:32
Rei

åh köpte precis stars n rockets från CCO här i usa-så fin! skulle vilja använda den som highlighter, men lite för lila underton :/:P

2008-12-13 @ 07:03:52

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy