Purity recenserar: Clinique pore minimizer instant perfector


Som ni kanske vet så har jag problem med fet hy och stora porer i t-zonen och på kinderna och letar ständigt efter produkter som kan hålla glansen borta och förminska eller dölja porernas storlek. När det kommer till det sista, att dölja porernas storlek, har jag tidigare testat pore erasern från Pure Luxe cosmetics. Den höll inte vad den lovade, men jag har hört så mycket gott om den liknande produkten från Clinique att jag var tvungen att testa pore minimizern innan jag gav upp hoppet om att en sådan mirakelprodukt skulle existera.



Clinique pore minimizer instant perfector är en färgad kräm som kommer i två nyanser, jag har den ljusa som heter invisible light. Den känns väldigt silkig på huden, nästan som en silikonbaserad ansiktsprimer. Man kan applicera den både under och över foundation, eller helt enkelt för sig själv på huden. Jag applicerar min över min ansiktsprimer men under min foundation, då tycker jag den fungerar allra bäst. Fungerar den då? Jajamensan, bara man använder den på rätt sätt! De porer som inte är extremt förstorade täcks väldigt bra, men på kinderna där jag har extremt förstorade porer så behövs det lite mer produkt för att fylla i porerna, och de täcks inte till 100% men dom syns betydligt mindre än vad de gjorde innan eller med bara foundation så jag är mer än nöjd med detta resultat =) Däremot så fungerar den inte riktigt som den ska under mineralfoundation i puderform; foundationen liksom flagar och ser torr ut och pore minimizern arbetas upp ur porerna när man buffar in foundationen med kabukiborste, vilket är synd eftersom jag använder mineralfoundation till vardags, så där får produkten ett litet minus. Å andra sidan så funkar den desto bättre ihop med flytande foundation, som jag använder när jag har lite mer tid på mig, och det är ju oftast då som man har tid att hålla på med pore minimizern, så det här är nog en produkt jag tänker fortsätta använda och kommer köpa igen när tuben tar slut =)

Pris: ca 200-250 kr
Betyg: 3/5





Malin

Skulle också behöva en sån produkt till mina stora porer. Ska ge mig ut i handeln och se om det finns några bra att testa. Tackar för tipset! :D

2008-12-10 @ 03:52:08
URL: http://www.infektia.net
Emelie

Jag använder denna och tycker den är riktigt bra. Har du provat att lägga den och sedan vänta kanske 30min så den hinner lägga sig innan du borstar på mineralmakeupen. Det funkar på mig.

2008-12-10 @ 08:06:39
URL: http://emlanemelie.blogg.se/
Maggie

Gud så synd att den inte fungerar med mineralfoundation :C jag hade verkligen hoppats på det! Vänta 30 min innan man fortsätter som Emelie tipsar har iaf jag inte tid med på morgonen... :S jag har ju 30 min på mig från stiga upp till dess jag ska sitta på tåget! :P

Har funderat på att prova samma foundation som Bettan använder, men 400kr är jääääkla mycket... plus denna. Nä, det får vänta till dess jag börjar jobba igen :P

2008-12-10 @ 09:33:29
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Maggie

PS, kan du kolla med någon moderator på pret-ty varför jag inte får något aktiveringsmail?

Har provat två mailadresser men det kommer inte till någon av dem :S

2008-12-10 @ 09:34:17
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
inthemake

Ohh bra recension :)

2008-12-10 @ 09:53:53
URL: http://inthemake.se
Anna

Hej!

Jag brukar smyga omkring på blogg och inspireras av dina fina makeuper och dina smarta tips. Jag är inte snabb på att kommentera, men nu måste jag nog: även jag har porer som jag gärna vill dölja. Jag har provat Pore minimizer, men tyckte att den var lite tjock i konsistensen, svår att få riktigt jämnt, ville gärna "kaka" sig. Smashbox Foto finish kändes för fet och "oljig". Den jag fastnat för nu är Clarins Instant Smooth Perfecting Touch. Dyr, ja, men lättjobbad och dryg. Lägger den ovanpå fuktcremen, men använder den även ibland som en "quickfix" ovanpå min foundation för att korrigera snabbt efter en lång dag etc. Detta blev väldigt långt, men kanske kan mitt tips komma till nytta. Tack för en väldigt bra blogg!

2008-12-10 @ 10:36:22
Therése

Jag skulle också behöva hitta något som döljer mina porer på näsan... :/ Tack för en underbar blogg! Det är alltid lika kul att se dina fina sminkningar! :D

2008-12-11 @ 14:11:39
URL: http://fakelashes.blogg.se/
Purity

Malin: Så lite så! Clinique har ju en hel serie som ska förminska porerna, kanske kan vara värt att spana in resten av produkterna med?



Emelie: 30 min har jag oftast varken tid eller tålamod att vänta, men jag ska testa och se om det blir någon skillnad! Tack för tipset =)



Maggie: Ja jag tycker också det är synd =( jag ska börja köra på oljemassage så fort jag fått tag på någon bra rengöringsolja och se om det hjälper mot mina porer... Självklart kan jag kolla med någon moderator, vilket användarnamn/mailadress reggade du dig med?



inthemake: Tack!



Anna: Vad kul att du har hittat hit! Tack för tipset, ska kolla in den produkten!



Therése: Använder du flytande foundation fungerar den här perfekt =) tack söta du!

2008-12-11 @ 15:54:04
Maggie

Reggade mig med "maggie" och min msn-adress. Vore supersnällt om du gjorde det!



Oljemassage? Vad är det?

Jag provade att bara sitta och massera med min body cream i ansiktet i 10 min och det var en GRYM skillnad... tyvärr varade den bara till nästa morgon :/

2008-12-11 @ 22:54:58
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Purity

Maggie: Har PM:at en moderator nu, hoppas på svar!



Oljemassage går ut på den principen att fett löser fett, dvs oljan löser upp fettet/pormaskarna om man masserar tillräckligt länge, och när porerna är tomma kan de dra ihop sig igen. Värt att testa tycker jag! Finns mer info på http://www.theoilcleansingmethod.com/

2008-12-11 @ 23:36:04
Maggie

Låter ju super! Du får rescensera sen :D

2008-12-12 @ 12:56:24
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial

Lämna en kommentar:

Jag svarar alltid på kommentarer i samma inlägg för att konversationen ska vara lätt att följa. Kommentarer som innehåller spam eller reklam publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig
E-mail: (publiceras ej)

URL/Hemsida:

Kommentar:

Trackback




Blog Widget by LinkWithin

    Purity är en skönhetsblogg som har funnits på nätet sedan hösten 2008. Jag som driver bloggen heter Sanna, är 23 år och bor i Stockholm. Läs mer här!

bloglovin

























RSS 2.0
Purity är en blogg som drivs i privat ägo. Omdöme och betyg av produkter som förekommer på denna blogg är mina egna åsikter och går ej att påverka. Läs mer om min policy här.

Purity is a privately owned beauty blog. The opinion and rating of products that occurs on this blog are my own views and cannot be affected. Read more about my policies here.



© 2008-2011 purity.webblogg.se About Purity | Contact | Policy